Vagyonvédelem  
Tevékenységünket elsősorban a Dél-Dunántúlon fejtjük ki, de vállalunk az ország bármely pontján történő szolgáltatást is.

Működésünk során elsősorban gyárak, mezőgazdasági üzemek, irodaépületek, idegenforgalmi és oktatási intézmények vagyonvédelmét láttuk, illetve látjuk el.

Megbízásunk esetén felmérjük az adott védendő objektumot és javaslatot teszünk a leghatékonyabb személyi, vagy technikai őrzésre vonatkozón.

Mindkét esetben elsősorban a hatékony, a lehetőségekhez képest olcsó, de megbízható megoldásokra teszünk javaslatot.

Élőerős őrzés esetén a megbízás teljesítéséhez megbízható munkatársat keresünk. Minden munkatársunk esetén vizsgáljuk, hogy a vonatkozó jogszabályokban előírt, a tevékenység folytatásához szükséges engedélyekkel rendelkezik-e, korábban hol dolgozott, előző munkahelyeiről miért jött el, milyenek a lakáskörülményei, lakókörnyezetében milyen vélemény alakult ki róla.

Előzetes ellenőrzésünk eredménye alapján választjuk ki az adott feladat teljesítésére leginkább alkalmas személy- és vagyonőrt.

A vagyonvédelmi tevékenységet végrehajtók ruházatát, felszerelését és hír-összeköttetési rendszerét a megrendelő igényeihez igazítva alakítjuk ki.

A megrendelő őrzésre, illetve a vagyonőr magatartására vonatkozó igényeit írásban rögzítjük, ezt követően az adott feladat végrehajtásában résztvevőket kiképezzük az elvárásoknak megfelelő teljesítésre.

Tevékenységünk során minden egyes alkalommal alkalmazzuk az EL-03T rendszerű őrjárat ellenőrző rendszert.

A rendszer működésének lényege, hogy az őrzött területen elhelyezett érzékelő pontok segítségével pontos képet kapunk a vagyonőr mozgásáról, ellenőrző tevékenységéről. Az őr tevékenysége során keletkezett adatok elemzését a számítógépes rendszer elvégzi. A vagyonőr tevékenységét bemutató adatok alapján kerül meghatározásra és végrehajtásra az adott őr személyes ellenőrzése, illetve tevékenységének korrigálása.
 


 

ROBICON Személy és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft. 7555 Csokonyavisonta, Széchenyi u. 190.

Telefon: +36 209313293 | Fax: +36 72224099 | E-mail: info@robicon.hu
Postacím: 7300 Komló, Köztársaság u. 15. |